Trapper

Vi leverer og monterer trapper av strekkmetall til utendørsbruk og til rømningsveier ved brann. Våre erfarne montører sørger for riktig og trygg montering av trapper til avtalt tid. Siden 1956 har vi sørget for trapper til private eiendommer, bedrifter, skoler og barnehager. Vi er en familiebedrift og prioriterer høy personlig service og fleksibilitet i forhold til kundens ønsker og behov, som vi strekker oss langt for å møte. Dette er også en av grunnene til at vi har valgt å stå på egne ben, uten å tilslutte oss andre foretak eller kjeder.

Primært leverer og monterer vi trapper i området Oslo, Bærum, Skedsmo og Romerike. Vi leverer for eksempel utetrapper og ståltrapp, men vii harogså et bredt utvalg innen gjerder, smijernsporter, støtterekkverk, skyveporter og sykkelstativ.

Utetrapper

Skal man montere utetrapper i terreng, er det viktig at man har tilstrekkelig kompetanse og at trappene er av høy kvalitet. Siden vi startet i 1956 har våre erfarne montører sørget for å sette opp utallige utetrapper i Oslo, Bærum, Skedsmo og Romerike. Blant våre kunder som har fått oppført utetrapper finner man blant annet private eiendommer, skoler, idrettsforeninger, barnehager og bedrifter i det private næringsliv.

Ståltrapp

Vi leverer og monterer ståltrapp av høy kvalitet for utendørsbruk. Våre erfarne montører har montert ståltrapp i de aller fleste terreng og sørger for at trappen blir trygg og stående i mange mange år framover. Blant de som har valgt å bestille en ståltrapp av oss finner man skoler, barnehager, idrettsforeninger, bedrifter og private eiendommer. Primært leverer vi ståltrapp til kunder i Oslo, Bærum, Skedsmo og Romerike, men dersom du er usikker på om du ligger innenfor vårt område, er det bare å ta kontakt. Som en tradisjonsrik familiebedrift søker vi å være fleksible i forhold til hver enkelt kundes ønsker og behov. I tillegg til leveranse og montasje av ståltrapp, inneholder vårt produktsortiment også blant annet støtterekkverk for gangvei, gjerder av forskjellige størrelser, skyveporter og sykkelstativ.