Porter

Vi leverer og monterer trapper av strekkmetall til utendørsbruk og til rømningsveier ved brann. Våre erfarne montører sørger for riktig og trygg montering av trapper til avtalt tid. Siden 1956 har vi sørget for trapper til private eiendommer, bedrifter, skoler og barnehager. Vi er en familiebedrift og prioriterer høy personlig service og fleksibilitet i forhold til kundens ønsker og behov, som vi strekker oss langt for å møte. Dette er også en av grunnene til at vi har valgt å stå på egne ben, uten å tilslutte oss andre foretak eller kjeder.

Primært leverer og monterer vi trapper i området Oslo, Bærum, Skedsmo og Romerike. Vi leverer for eksempel utetrapper og ståltrapp, men vii harogså et bredt utvalg innen gjerder, smijernsporter, støtterekkverk, skyveporter og sykkelstativ.

Skyveporter

Vi har et bredt utvalg av skyveporter i forskjellige størrelser til ulike behov. Med fokus på kvalitet og personlig service sørger våre erfarne montører å sette opp skyvedører etter kundens behov og ønsker. En stor del av vår suksess er vår fleksibilitet i forhold til kunde, og at våre produkter har en lang levetid. Vi leverer skyveporter til private eiendommer, bedrifter, barnehager og skoler i området Oslo, Bærum, Skedsmo og Romerike.

Smijernsport

Trenger du en smijernsport i området Oslo, Bærum, Skedsmo og Romerike sørger vi for levering og montasje. Grorud Gjerde AS er en familiebedrift som ble startet opp i 1956 og det som startet med gjerder har i dag utvidet seg til å omfatte smijernsport, jerntrapper til terreng og rømningsveier, sykkelstativer, rekkverk til gangvei og en bredt utvalg av gjerder. Felles for alle våre produkter er at de holder høy kvalitet. Vi leverer smijernsport til private eiendommer, bedrifter, skoler og barnehager. Ved å fokusere på høy personlig service, fleksibilitet i forhold til kundens ønsker og behov, samt erfarne montører har vi etablert oss på markedet som en seriøs aktør.